Wereldwijd Bankieren


Introductie

Het is voor iedereen mogelijk om een buitenlandse bankrekening te openen.Buitenlands bankieren is niet meer uitsluitend weggelegd voor grote multinationals of vermogende particulieren, maar is nu ook betaalbaar voor kleine ondernemers of particulieren die hun gegevens of vermogen wensen te beschermen.

Door onze contacten met verschillende gerenommeerde banken wereldwijd kunnen wij u tegen een aantrekkelijk tarief, op korte termijn, van een bankrekening voorzien. Buitenlandsebankrekening.nl werkt uitsluitend met banken welke in goede conditie zijn, een positief credit outlook hebben, en voldoen aan alle wet- en regelgeving omtrent anti-witwaswetgeving en terrorismefinanciering. Al onze partners kunnen onze clienten een compleet pakket aanbieden, inclusief betaalpassen welke wereldwijd worden geaccepteerd, en internetbankieren.

Weet u nog niet precies welke bankrekening of jurisdictie het beste bij u past? Bekijk onze internetsite en ontdek in welke jurisdictie u een bankrekening wilt openen.Wanneer u na het lezen van alle informatie op onze internetsite nog vragen heeft, stuur dan een mailtje naar info@internationaal-zakendoen.nl en wij beantwoorden uw email binnen 24 uur.

Waarom buitenlands bankieren?

Een buitenlandse bankrekening kan vele mogelijkheden bieden voor uw financiele toekomst. De afgelopen 50 jaar hebben vele ondernemingen en individuen ervoor gekozen om hun vermogen onder te brengen bij een buitenlandse bank om belastingen te besparen of het vermogen te beschermen.
Een buitenlandse bankrekening is volkomen legaal, en kan financiele zekerheid bieden in tijden van oorlog, financiele of politieke crisis.

Maar dat is niet alles. Steeds meer kleine ondernemers werken met buitenlandse leveranciers, clienten, of zijn zelfs van plan om een buitenlandse onderneming te starten. In dit geval kan het belangrijk zijn om een lokale bankrekening te openen. Wij kunnen u hierbij helpen. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat u zaken doet in Afrika, maar liever in Zwitserland bankiert omdat u niet goed kunt communiceren met de Afrikaanse bank, of simpelweg geen vertrouwen in de bank heeft.

Ondernemers die bankieren in een land als Zwitserland, met een sterk bankgeheim, kunnen gemakkelijk anoniem investeringen doen, of ondernemingen overnemen, zonder dat zijn daarbij het risico lopen dat derde partijen (bijv. concurrenten) achterhalen wie de koper of investeerder is.

Verschillende jurisdicties (rechtsgebieden)

Via deze internetsite informeren wij over de opening van bankrekeningen in o.a. de volgende jurisdicties:

De voordelen van het openen van een bankrekening in deze bekende bank jurisdicties worden op deze internetsite verder toegelicht.Indien de jurisdictie naar uw keuze hierboven niet wordt genoemd kunt u contact met ons op via info@internationaal-zakendoen.nl . Vanwege ons grote, wereldwijde, netwerk kunnen wij in bijna alle bekende bank jurisdicties bankrekeningen voor u openen.

Ondernemen in het buitenland

In de hedendaagse claimcultuur is het extra van belang dat uw vermogen goed beschermd is. Ondernemers weten dat als geen ander. Een scheiding tussen het privevermogen en het ondernemingsvermogen zorgt ervoor dat uw privevermogen veilig is in geval van faillissement of eventuele aansprakelijkheden.

Indien u als (startende) ondernemer actief bent in het buitenland raden wij u aan om gebruik te maken van een rechtspersoon. Indien u in Nederland al een rechtspersoon gebruikt, kunt u deze uiteraard gebruiken, of u kunt ervoor kiezen om een aparte rechtspersoon op te richten voor uw buitenlandse activiteiten. In vele gevallen kunt u hierdoor ook belasting ontwijken.

Door de buitenlandse bankrekening te openen op naam van een (buitenlandse) rechtspersoon beschermt u uw vermogen optimaal. Wij kunnen u assisteren bij de oprichting van een buitenlandse rechtspersoon.

Indien u meer informatie wilt ontvangen over vermogensbescherming of buitenlandse rechtspersonen kijk dan eens op de site van Bedrijfsoprichting.nl of stuur een email naar info@internationaal-zakendoen.nl

Terug naar Boven